<< Terug naar vacatures

INKOOP MEDEWERKER (fulltime)

Functieomschrijving:

Als inkoop medewerker ben je verantwoordelijk voor het op peil houden van onze voorraad. Daarvoor bestaan je werkzaamheden uit het doorlopen van digitale voorraadlijsten, het opstellen van inkooporders en het verwerken van orderbevestigingen. Evenals het behandelen van inkoopaanvragen vanuit de verkoop. Je onderhandelt over prijzen en je onderhoudt contact met diverse leveranciers die zich zowel in Europa, de Verenigde Staten als in Azië bevinden.

Wat vragen we:

  • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau
  • Goed analytisch vermogen
  • Ervaring met ERP systemen, Excel en/of database toepassingen
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je handelt snel, bent pro-actief, scherp, enthousiast en gedreven

Niet vereist maar helpt wel:

  • Affiniteit met motorfietsen is een pré

We bieden een afwisselende baan in een internationaal georiënteerd bedrijf met een prettige, informele werksfeer en een salaris dat in overeenstemming is met de functie en ervaring.

Heb je interesse en woon je binnen een redelijke afstand van Mijdrecht? Stuur dan je motivatie en CV naar:
Zodiac International B.V.
t.a.v. Remon Bosselaar
Industrieweg 44
3641 RM Mijdrecht
of e-mail naar remon@zodiac.nl

Voor meer informatie kun je ook kijken op https://zodiac.nl of contact opnemen met Remon Bosselaar, telefoonnummer: 0297 288621

Wie zijn we:

Zodiac International B.V. is een groothandel met meer dan 40 jaar ervaring in het distribueren van vervangingsonderdelen en accessoires voor Harley-Davidson motorfietsen. In de afgelopen 4 decennia heeft Zodiac zijn reputatie opgebouwd als een toonaangevende leverancier met een assortiment van meer dan 30.000 hoogwaardige aftermarket- en custom onderdelen in het programma. Bij Zodiac zijn we net zo enthousiast over Harley’s en custom motorfietsen als onze klanten.