<< Terug naar vacatures

COMMERCIEEL EN MARKETING MEDEWERKER / VERKOPER (FULLTIME)

Functieomschrijving:

Als Commercieel en Marketing Medewerker / Verkoper heb je een veelzijdige functie binnen een leuk internationaal verkoop team! Je helpt met het verbeteren van de naamsbekendheid en zichtbaarheid van Zodiac door middel van onder andere nieuwsbrieven, online marketing, social media en het verbeteren van de vindbaarheid van de website. Ook heb je telefonisch en email contact met onze Europese verkoopkantoren en dealers in binnen- en buitenland. Behalve bestellingen aannemen en de administratieve afhandeling komt er ook een stuk telefonische verkoop en advisering bij en help je bij het schrijven van Engelstalige teksten voor de gedrukte en online catalogus, persberichten, nieuwsbrieven en social media. Verder zal je met enige regelmaat onze dealers bezoeken in de Benelux.

Wat vragen we:

  • Commerciële, klant- en resultaat gerichte instelling
  • Expertise op het gebied van social media, e-mailmarketing
  • Initiatiefrijk & Creatief
  • Kennis van motorfietstechniek (Harley-Davidson motoren is een pré)
  • Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je kunt met ERP en Microsoft Office software werken

Niet vereist maar helpt wel:

  • Expertise op het gebied van website onderhoud (WordPress)
  • Beheersing van bijvoorbeeld Frans, Duits, Spaans en/of Italiaans
  • Grafische kennis
  • Uitgebreide kennis van Excel en/of database toepassingen

We bieden een afwisselende baan in een internationaal georiënteerd bedrijf met een prettige, informele werksfeer en een salaris dat in overeenstemming is met de functie en ervaring.

Heb je interesse en woon je binnen een redelijke afstand van Mijdrecht? Stuur dan je motivatie en CV naar:
Zodiac International B.V.
t.a.v. Remon Bosselaar
Industrieweg 44
3641 RM Mijdrecht
of e-mail naar jobs@zodiac.nl

Voor meer informatie kun je ook kijken op https://zodiac.nl of contact opnemen met Remon Bosselaar, telefoonnummer: 0297 288621

Soort dienstverband: Voltijd

Wie zijn we:

Zodiac International B.V. is een groothandel met meer dan 40 jaar ervaring in het distribueren van vervangingsonderdelen en accessoires voor Harley-Davidson motorfietsen. In de afgelopen 4 decennia heeft Zodiac zijn reputatie opgebouwd als een toonaangevende leverancier met een assortiment van meer dan 30.000 hoogwaardige aftermarket- en custom onderdelen in het programma. Bij Zodiac zijn we net zo enthousiast over Harley’s en custom motorfietsen als onze klanten.