SALES EN MARKETING MEDEWERKER

Functieomschrijving:

Als Sales en Marketing medewerker heb je een veelzijdige functie binnen een leuk internationaal verkoop team! Je helpt met het verbeteren van de naamsbekendheid en zichtbaarheid van Zodiac door middel van onder andere nieuwsbrieven, online marketing, social media en het verbeteren van de vindbaarheid van de website. Verder heb je telefonisch en schriftelijk contact met dealers in binnen,- en buitenland. Behalve bestellingen aannemen en de administratieve afhandeling komt er ook een stuk telefonische verkoop en advisering bij.

Wat vragen we:

  • Expertise op gebied van social media, e-mailmarketing en website onderhoud (WordPress)
  • Commerciële, klant en resultaat gerichte instelling
  • Initiatiefrijk & Creatief
  • Administratieve werkervaring
  • Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift

Niet vereist maar helpt wel:

  • Kennis van motorfietstechniek (Harley-Davidson motoren is een pré)
  • Grafische kennis
  • Beheersing van bijvoorbeeld Frans, Duits, Spaans en/of Italiaans

We bieden een afwisselende baan in een internationaal georiënteerd bedrijf met een prettige, informele werksfeer en een salaris dat in overeenstemming is met de functie en ervaring.

Heb je interesse en woon je binnen een redelijke afstand van Mijdrecht, stuur dan je motivatie en CV naar:
Zodiac International B.V.
t.a.v. Ruud Bakker
Industrieweg 44
3641 RM Mijdrecht
of e-mail naar ruud@zodiac.nl

Voor meer informatie kun je ook kijken op https://zodiac.nl of contact opnemen met Ruud Bakker, telefoonnummer: 0297 288621

Soort dienstverband: Voltijd

Wie zijn we:

Zodiac International B.V. is een groothandel met meer dan 40 jaar ervaring in het distribueren van vervangingsonderdelen en accessoires voor Harley-Davidson motorfietsen. In de afgelopen 4 decennia heeft Zodiac zijn reputatie opgebouwd als een toonaangevende leverancier met een assortiment van meer dan 30.000 hoogwaardige aftermarket- en custom onderdelen in het programma. Bij Zodiac zijn we net zo enthousiast over Harleys en custom motorfietsen als onze klanten.